Dé software voor het meten en verbeteren van samenwerking en teams.

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan de waan van de dag. Je wilt meer bezig zijn met ontwikkeling en groei van jouw bedrijf maar je focus ligt het meest op de operatie. Wil jij weer echt werken aan je bedrijf? 

Herken jij dit ook? Als ondernemer wil je graag tijd hebben om echt aan je bedrijf te werken, toch komt het er maar niet van. Je bent veel tijd kwijt aan operationele taken en ontwikkelen komt op de tweede plaats. Eigenaarschap en leiderschap komen momenteel vooral van jou, terwijl je dit liever vanuit het team zou willen zien. 

Starling+ is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun team zo succesvol mogelijk willen laten samenwerken. Elk team is anders en heeft andere handvatten nodig om de samenwerking te verbeteren. Sterkere, tevreden teams leiden tot minder werkdruk én verloop.  Hierdoor krijg jij als ondernemer meer ruimte voor jouw ambities.

  STARLING+ team performance software

  Met STARLING+ krijg je toegang tot unieke team performance software. Jij en je team krijgen met één druk op de knop glashelder de krachten en behoeften van jouw team in beeld. Een routekaart en compacte video’s helpen jullie vervolgens om samen stap-voor-stap het eigenaarschap in het team te vergroten. Daarnaast begeleiden én challengen jullie met onze expertise wanneer jullie dat nodig hebben. 


  ''QUOTE van klant over de persoonlijke begeleiding van DURVT''

  Ben jij klaar voor de stap naar meer eigenaarschap in jouw team? Start dan nu met de STARLING+ Team Challenge.
  • 12 weken toegang tot STARLING Team Performance
  • 12 weken begeleiding via korte e-mails
  • 1 teamscan waarmee jullie inzicht krijgen in de krachten en behoeften van je team
  • Toegang tot onze online omgeving DURVT+ waar je vragen kunt stellen en je vooruitgang kunt vieren samen met experts
  • Compacte, overzichtelijke video's en handleidingen die kunt bekijken en lezen wanneer het jou uitkomt. 

  null

  Wat betekent dit voor jou?

  Doordat jouw team zelf eigenaarschap over de samenwerking op zich gaat nemen heb jij meer tijd om ondernemer te zijn. Jouw team zet zelf stappen naar de gezonde werkomgeving die zij willen.


  • Eigenaarschap vergroten binnen jouw team
  • Samenwerking binnen het team versterken
  • Minder werk in de operatie dus meer tijd voor ontwikkeling
  • Minder verloop en lagere werkdruk
  null

  Community
  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  Lorem ipsum

  Verschillende uitslagen

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
  Lorem ipsum
  Voorbeeld mail
  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
  Lorem ipsum
  Module
  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
  Lorem ipsum

  Myriam van der Wijk


  ''We kunnen veel sneller en gemakkelijker woorden geven aan wat er in het team speelt. We staan steviger en voelen ons beter begrepen, omdat we merken dat het niet om ons persoonlijk gaat, maar om wat we signaleren tijdens het werk dat we doen. We vinden het gemakkelijker om positief en flexibel te blijven, ook als het tegenzit. Ik raad dit iedereen aan die een optimaal resultaat uit een team wil halen, zeker als je te maken hebt met mensen met verschillende competenties.

  "

  Erik Nooij 

  " Ik zie in één keer hoe mijn team ervoor staat. Ik zorg alleen dat de actuele uitslagen steeds weer in beeld komen. Mijn team bepaalt zelf welke actie er nodig is. Heerlijk dat die beweging niet alleen van mij afhankelijk is! Zo kan ik mezelf steeds meer overbodig maken. "
  Mr. Nameless
  "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. "
  Wij zijn een team van experts in team performance. Jarenlang hebben we zelf teams geleid en begeleid om hun team performance te vergroten en samen resultaten te halen die ertoe doen. We weten als geen ander hoe je als team op een gezonde manier kunt groeien. Juist in de waan van de dag. We hebben met eigen ogen gezien, wat het teams oplevert om met onze werkwijze de samenwerking nog beter in te zetten, wat je ook maar voor elkaar wilt krijgen. 100% kans op beweging! Inmiddels hebben al meer dan 1.000 mensen gebruik gemaakt van onze diensten en software, maar we gunnen dit heel Nederland! Daarom maken we als DURVT al onze kennis en  ervaring over samenwerking toegankelijk met STARLING+.

  null