top of page

Michaela de Jong: “Deze software is een hele hulp: het geeft voor mij veel meer ontspanning”

"Ik vond het aanvankelijk best spannend om aan de slag te gaan met de software. Gelukkig maakten de instructies en video’s heel duidelijk wat ik moest doen. Ik heb ze gewoon letterlijk opgevolgd! De uitslag van de meting op de vloer maakte alles direct heel beeldend. Er ontstonden levendige discussies in het team over de stellingen waarmee ze aan de slag zouden gaan. Fantastisch! 

 

De hartslagmeting was eerst best wennen, maar inmiddels zijn de meeste mensen enthousiast. Ze staan open voor de methodiek. Het is mooi om te zien dat enthousiaste nieuwelingen de collega’s die er al wat langer werken meenemen. Teamleden helpen elkaar en er is geen weerstand.

 

STARLING geeft structuur: zo komt de hartslagmeting iedere keer automatisch. We bespreken het meteen aan het begin van de vergadering en zo gaat het verbeteren van de samenwerking steeds meer als vanzelf. Dat geeft een stuk rust. Ik ga met een lekker gevoel naar huis. Ik weet waar ik sta en dat iedereen is aangehaakt en met elkaar in verbinding is. Er heerst een sterk samen-gevoel. Ik vind het een openbaring en ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Deze software is een hele hulp: het geeft voor mij veel meer ontspanning. Ik voel me in control en trots!"

Februari 2023

Gebruiker sinds

5

Teams

32

Gebruikers

bottom of page