Zoek je samenwerkingsspellen... of een betere samenwerking?

Samenwerkingsspellen zijn ideaal om een afspraak met je team of afdeling leuk en luchtig te maken. Maar waarom zou je je beperken tot tijdelijke teambuilding? Met hetzelfde gemak zorg je - naast een leuke middag - voor blijvende verbeteringen in de prestaties en samenwerking van je team. Ontdek de kracht van een Teamscan! 


(Zelfs als je maar heel weinig tijd hebt.)

Jouw wensen

Je wil iets leuks doen met je team

Je wil graag een beetje plezier hebben en elkaar beter leren kennen. 

Je wil inspiratie en het liefst ook iets leren 

Het is mooi zijn als je team echt iets aan de inzichten heeft. 

Je hebt nog meer te doen

Je vindt samenwerking belangrijk, maar hebt niet alle tijd van de wereld.

Samenwerkingsspellen zijn ongetwijfeld leuk en kunnen de teamgeest bevorderen, maar laten we eerlijk zijn: de impact ervan is van korte duur. Wil je eigenlijk een sterk, hecht en effectief team? Dan is een Teamscan de eerste stap naar duurzame groei en succes in je team.

Met een Teamscan duik je met minimale moeite diep in de kern van je team. Je krijgt inzicht in de sterke en zwakke punten en het groeipotentieel van je team. Maar daar blijft het niet bij!

 • Gerichte inzichten: In plaats van algemene teambuildingsoefeningen, krijg je met een Teamscan specifieke inzichten over wat er goed gaat en waar ruimte is voor verbetering. Dit stelt je team in staat om gericht te werken aan onderwerpen die er echt toe doen.

 • Meetbare resultaten: Met de Teamscan heb je meetbare gegevens in handen. Je ziet direct de voortgang en kunt de resultaten over langere tijd volgen. Zo weet je welke inspanningen vruchten afwerpen.

 • Aanpasbare actieplannen: De Teamscan helpt je bij het opstellen van actieplannen op maat. Geen one-size-fits-all. Je team kan zich richten op de specifieke uitdagingen die het meest relevant zijn voor jullie.

 • Verandering in de praktijk: Het uiteindelijke doel is niet alleen om te leren, maar ook om te veranderen. Met de Teamscan kun je de verworven inzichten omzetten in concrete acties die de manier waarop je team werkt daadwerkelijk verbeteren.

 • Groei voor langere tijd: In tegenstelling tot samenwerkingsspellen die vaak een kortstondige stimulans bieden, stimuleert de Teamscan blijvende groei. Het is een investering in de toekomstige prestaties en het succes van je team.

Waarom genoegen nemen met een eenmalige en oppervlakkige actie? Start vandaag nog je reis naar een sterker, hechter en effectiever team!

Je wil graag iets leuks doen met je team, zodat het team elkaar in korte tijd beter leert kennen en de voordelen ervaart van beter samenwerken.

Spelenderwijs naar een succesvol team

In de tijd die het jou kost om eenmalig een samenwerkingsspel te spelen, heb jij met je hele team een Teamscan ingevuld en besproken:

 • Krijg de krachten en behoeften van jullie team in recordtempo in beeld
 • Leg samen op tafel wat het meest belangrijk voor jullie is
 • Creëer duidelijkheid over (sluimerende) verbeterpunten
 • Weet dat teamleden zich per direct meer  gezien en gehoord voelen
 • Leer elkaar beter kennen
 • Ga samen in kleine stappen verbeteren

Teamscan

Je krijgt toegang tot de unieke team performance software STARLING+. Jullie krijgen eenvoudig en snel de krachten en behoeften van jullie team in beeld. Glashelder.


Jouw team zet vervolgens zelf de stappen die nodig zijn, op een manier die bij ze past. In weinig tijd, want wij snappen ook dat het dagelijkse werk gewoon doorgaat.Met hulp van een routekaart en compacte video’s kunnen jullie vervolgens samen stap-voor-stap het eigenaarschap in het team vergroten.

Via een zorgvuldige e-mail flow weten jullie wat je wanneer hebt te doen. Van het plannen van een moment met je team tot het kijken van een korte video over hoe je de uitslagen bespreekt met je team.

Daarnaast kun je ons voor vragen en inspiratie altijd opzoeken in onze online omgeving. We staan voor jou klaar wanneer jij ergens tegenaan loopt. Wij begeleiden én challengen jullie met onze energie en expertise wanneer jullie dat nodig hebben. 

Snel en meetbaar 

effect

Kleine haalbare

stappen

Meer rust en 

voorspelbaarheid

Meer tijd 

en energie

Wat klanten zeggen

Ik vond het aanvankelijk best spannend om aan de slag te gaan met STARLING+ Team. Gelukkig maakten de instructies en video’s heel duidelijk wat ik moest doen. Ik heb ze gewoon letterlijk opgevolgd! De uitslag van de meting op de vloer maakte alles direct heel beeldend. Er ontstonden levendige discussies in het team over de stellingen waarmee ze aan de slag zouden gaan. Fantastisch! 

Michaela de Jong

We zijn aan de slag gegaan met STARLING+ Team en dat heeft nu al tot een betere samenwerking geleid. De teamscan was direct interessant, want er kwamen zoveel perspectieven op tafel. We zagen letterlijk dat mensen zó verschillend naar dingen kijken. Alles werd opengelegd, op tafel gelegd en uitgesproken. Na het bespreken bleken we het nog best eens te zijn met elkaar ook!

Nicole Vianen

Eerste maand slechts € 69

Leer je team binnen 2 uur beter kennen dan ooit

Zet vandaag de eerste stap naar duurzame groei en succes in je team.


Dit is wat je krijgt:

 • Toegang tot STARLING Team Performance Software
   • Teamscan waarmee jullie inzicht krijgen in de krachten en behoeften van het team
  • Compacte, overzichtelijke video's en handleidingen die je in een uurtje doorneemt, zodat je de Teamscan zelf kunt bespreken met je team
  • Maandelijks opzegbaar met slechts één mailtje

Welkom bij DURVT!

Wij zijn een team van experts in team performance. Jarenlang hebben we zelf teams geleid en begeleid. We weten als geen ander hoe je in teams op een gezonde en blijvende manier de samenwerking en de resultaten kunt laten verbeteren, namelijk als onderdeel van het dagelijkse werk. Juist in de waan van de dag.

Vergeet tijdelijke, eenmalig of kortstondige verbetering: wij geloven in de lange termijn. We hebben met eigen ogen gezien wat het teams oplevert om de samenwerking blijvend te verbeteren. Teamleden voelen zich meer gezien en gehoord en zetten als één team samen de schouders eronder. Er ontstaat meer begrip en plezier. Er komt meer duidelijkheid over verantwoordelijkheden. Het team neemt sneller en gemakkelijker besluiten... Noem maar op!

Dat gunnen we elk team. Daarom hebben we al onze kennis en ervaring over samenwerking toegankelijk gemaakt met STARLING+. Dat zorgt gegarandeerd voor beweging. Het maakt ons eigen team na al die jaren ook nog steeds elke dag sterker en leuker.