Bereik meer met je organisatie door een betere samenwerking

De methode om ondanks weerstand en de waan van de dag doorlopend te verbeteren
Lees verder

Je hebt samen met je organisatie een belangrijke opdracht of ambitie waar te maken. Dat horen we van vrijwel iedere bestuurder, directeur en manager. Er is expertise, ervaring én drive in de organisatie, maar er zijn ook problemen. Afdelingen weten elkaar niet te vinden, mensen zetten zich eerder in voor hun eigen taak dan voor het grotere geheel, mensen ervaren de werkdruk als hoog, besluitvorming gaat langzaam, mensen blijven kijken naar of wachten op duidelijkheid en actie van anderen, meestal directie of management. Kortom: gedoe in de samenwerking! 

 

Jij voelt de verantwoordelijkheid om de manier van samenwerken te verbeteren. Maar dit is niet iets wat jij alleen kunt doen. Je teams spelen daar een cruciale rol in. Maar de waan van de dag leidt voortdurend af. Niemand heeft tijd. Of er is weerstand. Hoe krijg je beweging in de manier van samenwerken zonder de hele boel overhoop te halen? Zorg dat je teams meer eigenaarschap nemen voor hun eigen resultaat, ontwikkeling en tevredenheid.

De sleutel

Wát je ook gaat doen om voor verbetering in samenwerking te zorgen: als je veel overhoop moet halen en het veel moeite kost om te starten of het vol te houden, dan is gedoemd om te mislukken.


De sleutel is om er een automatisme van te maken. Een gewoonte. We weten allemaal dat succesvolle gewoontes klein, simpel en onderdeel van de dagelijkse routines zijn. Dat is voor het verbeteren van samenwerking niet anders.


Krijg toegang  tot een unieke methode om de samenwerking in jouw organisatie te verbeteren. Klein, simpel en onderdeel van de dagelijkse routines.

STARLING+ Organisatie

 STARLING+ Organisatie is speciaal ontwikkeld om organisaties daarbij te helpen. Zodat teams hun eigen gedoe gaan oplossen. Meer eigenaarschap nemen. Met minimale inspanning.

Al jaren zien we met onze eigen ogen welke effecten dat heeft op  teams. Teamleden voelen zich meer gezien en gehoord en zetten als één team samen de schouders eronder. Er ontstaat meer begrip en plezier. Er komt meer duidelijkheid over rollen en verantwoordelijkheden. Het team neemt sneller en gemakkelijker besluiten... Noem maar op.

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn? Dat horen we wel vaker. Totdat je als team zélf gaat ervaren wat de optelsom van al die kleine stappen is. Van één stapje merk je weinig, maar, maar 10, 20 of 50....? Magie! Zolang je ze maar blijft zetten.

Stel je eens voor welk effect dat heeft op jullie resultaten. Dat scheelt tijd en energie! Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.

Snel en meetbaar effect

Kleine haalbare stappen

Meer rust en voorspelbaarheid

Meer tijd en energie

Over DURVT

Wij zijn een team van experts in team performance. Jarenlang hebben we zelf teams geleid en begeleid. We weten als geen ander hoe je in teams op een gezonde en blijvende manier de samenwerking en de resultaten kunt laten verbeteren, namelijk als onderdeel van het dagelijkse werk. Juist in de waan van de dag.
Vergeet tijdelijke, eenmalig of kortstondige verbetering: wij geloven in de  lange termijn. We hebben met eigen ogen gezien wat het teams oplevert om de samenwerking blijvend te verbeteren. Teamleden voelen zich meer gezien en gehoord en zetten als één team samen de schouders eronder. Er ontstaat meer begrip en plezier. Er komt meer duidelijkheid over verantwoordelijkheden. Het team neemt sneller en gemakkelijker besluiten... Noem maar op!

Dat gunnen we elk team. Daarom hebben we al onze kennis en ervaring over samenwerking toegankelijk gemaakt met STARLING+. Dat zorgt gegarandeerd voor beweging. Het maakt ons eigen team na al die jaren ook nog steeds elke dag sterker en leuker.

null