Geen tijd om ...

De uitdagingen vandaag de dag zijn enorm. Dat horen we van vrijwel iedere directeur, manager en leidinggevende. Je wil samen met je team dolgraag ambities waarmaken. Er gebeurt ook een hoop, alleen kost het iedereen kracht, energie en vooral... het gaat langzaam. 


Je blijft met je team proberen om dat te beïnvloeden. Met 1-op-1'tjes, weekstarts, teamsessies, coaches of drijfverentesten... Maar als je eerlijk bent: wat kost het veel tijd en wat is het weerbarstig. En blijven grijpen naar de gangbare oplossingen heeft nog niets wezenlijks veranderd.

Je beseft dat je teams een cruciale rol spelen. Maar waar, wanneer en hoe krijgen ze dat voor elkaar? Laat staan op een haalbare manier... Het is hoog tijd dat jij toegang krijgt tot een methode om dagelijks het teamvermogen te vergroten. Zonder dat het veel tijd en energie kost. 

De sleutel

De sleutel om als team succesvol te zijn? Het doorlopend vergroten van het teamvermogen.


Teams weten vaak wel wat er nodig is of hoe het anders zou moeten, maar om dat in de praktijk ook echt te gaan doen, dat lukt lang niet altijd. Je hebt als team dus de stap te maken van weten naar doen, want alleen toegepaste kennis is van waarde. 


En dan niet eenmalig, maar doorlopend, als onderdeel van het dagelijkse werk. In kleine stappen. Alleen dan is het goed vol te houden. Juist de optelsom van kleine stappen maakt de groei.


STARLING+ Team is speciaal ontwikkeld om teams te helpen om dagelijks het teamvermogen te vergroten op een haalbare manier. Zonder dat het veel tijd kost, maar wel mét resultaat.

STARLING+ Team

Met STARLING+ krijg je toegang tot unieke team performance software. Jij en je team krijgen met één druk op de knop glashelder de krachten en behoeften van het team in beeld. Jouw team zet vervolgens zelf de stappen die nodig zijn, op een manier die bij ze past. Terwijl het dagelijkse werk ook doorgaat. 

Een routekaart en compacte video’s helpen jullie vervolgens om samen stap-voor-stap het eigenaarschap in het team te vergroten. Met een zorgvuldige e-mail flow weten jullie wat je wanneer hebt te doen. Van het plannen van een moment met je team tot het kijken van een korte video over hoe je de uitslagen bespreekt met je team.

Daarnaast kun je ons voor vragen en inspiratie altijd opzoeken in onze online omgeving. We staan altijd voor jou klaar wanneer jij ergens tegen aan loopt. Wij begeleiden én challengen jullie met onze energie en expertise wanneer jullie dat nodig hebben. 

Snel en meetbaar effect

Kleine haalbare stappen

Creëer rust en voorspelbaarheid

Energie en expertise

STARLING+ Team

 • Toegang tot STARLING Team Performance Software
 • Teamscans waarmee jullie inzicht krijgen in de krachten en behoeften van het team (0-meting/1-meting)
  • Hartslagmetingen om de gewenste ontwikkeling in de praktijk waar te maken
   • Begeleiding via een zorgvuldige e-mail flow
   • Toegang tot onze online omgeving DURVT+ waar je vragen kunt stellen en je vooruitgang kunt vieren samen met experts
   • Compacte, overzichtelijke video's en handleidingen die je kunt bekijken en lezen wanneer het jou uitkomt. 

Effecten

 • Het team krijgt op tafel wat er belangrijk is voor ze, ook in de waan van de dag
 • Het team krijgt ervaring met en vertrouwen in het consequent zetten van kleine stappen. En juist de optelsom van kleine stappen maakt de groei
 • Het team gaat steeds meer eigenaarschap nemen, voor het werk én voor de ontwikkeling van het team


Dit vinden onze klanten

Myriam van der Wijk

''We kunnen veel sneller en gemakkelijker woorden geven aan wat er in het team speelt. We staan steviger en voelen ons beter begrepen, omdat we merken dat het niet om ons persoonlijk gaat, maar om wat we signaleren tijdens het werk dat we doen. We vinden het gemakkelijker om positief en flexibel te blijven, ook als het tegenzit. Ik raad dit iedereen aan die een optimaal resultaat uit een team wil halen, zeker als je te maken hebt met mensen met verschillende competenties."

Esther Vrolijk

“Het bevalt goed om zelf aan de slag te zijn en tegelijk heel fijn om te ervaren dat ik altijd iets kan vragen wanneer ik daar behoefte aan heb.”

Erik Nooij 

" Ik zie in één keer hoe mijn team ervoor staat. Ik zorg alleen dat de actuele uitslagen steeds weer in beeld komen. Mijn team bepaalt zelf welke actie er nodig is. Heerlijk dat die beweging niet alleen van mij afhankelijk is! Zo kan ik mezelf steeds meer overbodig maken. "

Over DURVT

Wij zijn een team van experts in team performance. Jarenlang hebben we zelf teams geleid en begeleid om het teamvermogen te vergroten en samen resultaten te halen die ertoe doen. We weten als geen ander hoe je als team op een gezonde manier kunt groeien. Juist in de waan van de dag. We hebben met eigen ogen gezien, wat het teams oplevert om met onze werkwijze de samenwerking nog beter in te zetten, wat je ook maar voor elkaar wilt krijgen. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 mensen gebruik gemaakt van onze diensten en software, maar we gunnen dit heel Nederland. Daarom maken we als DURVT al onze kennis en ervaring over samenwerking toegankelijk met STARLING+. 100% kans op beweging! 


null

Vergroot je teamvermogen