Onze software

Maak de kwaliteit van samenwerking simpel meetbaar en zichtbaar. Volg real time de ontwikkeling van al je teams in de praktijk op de voet met Starling Team Performance Software. 

Wat biedt Starling Team Performance Software? 

Direct meten

Kant-en-klaar, direct starten en geen technische kennis nodig. 

Vergroot eigenaarschap

Neem samen regie over ontwikkelactiviteit. Kies samen concreet, nieuw gedrag dat direct aansluit bij wat nu het meeste helpt.

Direct toegang tot uitslagen

Iedereen heeft toegang tot bondige en visuele uitslagen. Zie in één oogopslag hoe je samenwerking ervoor staat.

kleine-meting

Maak goede voornemens waar

Houd concreet, nieuw gedrag samen op tafel met regelmatige 30-seconden-metingen. Blijf ontwikkelen en stuur bij waar nodig.

Maak het ongrijpbare grijpbaar

Makkelijk navigeren tussen hoofdlijnen en details. Zien welke krachten en behoeften er zijn. Precíes weten wat je te doen hebt.

Universeel

Geschikt voor elke samenwerking, ongeacht sector of doel.

Ontwikkeld door experts in samenwerking 

Starling Team Performance Software is ontwikkeld door DURVT. Speciaal voor leiders en managers die zelfstandig (nog) meer uit hun teams willen halen. Je leest het goed: zelfstandig. Zonder expert te zijn op het gebied van teamcoaching. Zonder de inhuur van externe teamcoaches. 


Er zijn nauwelijks organisaties die cijfers hebben over hun samenwerking. En al helemaal geen actuele cijfers. Terwijl samenwerking juist één van de meest beïnvloedbare risico's is bij het behalen van resultaten! 
Hoe kun je zelf als organisatie de samenwerking meten en verbeteren? Daar zijn we naar op zoek gegaan in de markt. We kwamen er al snel achter dat zo'n methode simpel, stuurbaar en schaalbaar moet zijn. Tot onze grote frustratie vonden we niet wat we zochten. Daarom hebben we zelf een door software ondersteunde methode ontwikkeld. Daaruit is onze beproefde online teammeting ontstaan. In de loop der tijd hebben we de methode steeds verder uitgebreid en verbeterd tot de inmiddels beproefde Starling Team Performance Software. Inmiddels plukken meer dan 1.000 teamleden hier dagelijks de vruchten van! 
Hoe zou het zijn als jij zelf simpel de kwaliteit van samenwerking simpel kan meten en ook verbeteren? Waarmee jij ervoor zorgt dat je de potentie van je team maximaal gaat benutten en je een stuur in handen krijgt voor jou en je teams om je constant richting een sterkere samenwerking te helpen?

Meer weten? 

De voordelen van Starling Team Performance Software 

Samenwerking ongrijpbaar? Zweverig? Alles behalve! Samenwerking is heel goed meetbaar. Als je teams vraagt wat de ingrediënten waren van hun beste teams ooit dan krijg je precies die factoren die ook uit wetenschappelijk onderzoek komen als bepalend voor hoog presterende teams. Starling Team Performance Software meet op die factoren. En toont uitslagen op hoofdlijnen en op details. Zodat je als team precíes weet hoe je ervoor staat en wat je te doen hebt. Niets zweverigs aan, maar heel concreet!  

Teams zijn met Starling Team Performance Software zelf aan het stuur. Alle teamleden kunnen de uitslagen bekijken. En teams kiezen zelf hun prioriteiten in ontwikkelactiviteit: geen voorgekookte richting of oplossing. Teamleden kiezen samen zelf nieuw gedrag dat direct aansluit bij wat ze nu het meeste helpt en wat bij ze past. En als leider van teams kun je vanuit de Cockpit zien waar je je verschillende teams gericht mee kunt faciliteren. 
kleine-meting

Goede voornemens maken is één, ze waarmaken is andere koek, helemaal in de waan van de dag .... Starling Team Performance Software stelt teams op een laagdrempelige manier in staat om zelf regelmatig (bijvoorbeeld elke 2 weken) te meten en bespreken hoe het gaat met gemaakte afspraken via automatische kleine 30-seconden metingen. En iedereen weet: wat je aandacht geeft groeit! 


Vragen of even sparren met ons?