Ben jij te veel tijd kwijt aan operationele zaken?

De waan van de dag kost waanzinnig veel tijd. Dat horen we van iedere ondernemer, directeur en manager, Je wil dolgraag graag meer bezig zijn met de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf, maar je focus ligt steeds weer op de operatie. 

Het wordt tijd om het eigenaarschap in je team te vergroten, zodat jij meer tijd hebt voor je ambities. Hoelang blijf je nog wachten op het juiste moment? 

Herken jij dit ook? Het komt er maar niet van om echt áán je bedrijf te werken. Je bent veel tijd kwijt aan operationele zaken en ontwikkelen komt op de tweede plaats. Eigenaarschap en leiderschap komen momenteel vooral van jou, terwijl je dit liever meer vanuit het team zou willen zien.

Onze Team Challenge is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun team zo succesvol mogelijk willen laten samenwerken. Met deze Team Challenge komt jouw team in beweging en worden er gegarandeerd stappen gezet richting wat voor jouw bedrijf ook maar belangrijk is.

STARLING+ Team Challenge 

Met STARLING+ krijg je toegang tot unieke team performance software. Jij en je team krijgen met één druk op de knop glashelder de krachten en behoeften van jouw team in beeld. Jouw team zet vervolgens zelf de stappen die nodig zijn, op een manier die bij ze past. Terwijl het “gewone werk” ook doorgaat. Daardoor kun jij met een gerust hart een stapje terug doen. 

Een routekaart en compacte video’s helpen jullie vervolgens om samen stap-voor-stap het eigenaarschap in het team te vergroten. Met een zorgvuldige e-mail flow weten jullie wat je wanneer hebt te doen. Van het plannen van een moment met je team tot het kijken van een korte video over hoe je de uitslagen bespreekt met je team.

Daarnaast kun je ons voor vragen en inspiratie altijd opzoeken in onze online omgeving. We staan altijd voor jou klaar wanneer jij ergens tegen aan loopt. Wij begeleiden én challengen jullie met onze expertise wanneer jullie dat nodig hebben. 


Het bevalt goed om zelf aan de slag te zijn en tegelijk heel fijn om te ervaren dat ik altijd iets kan vragen wanneer ik daar behoefte aan heb.” - Esther Vrolijk.

Wat je krijgt 

Ben jij klaar voor de stap naar meer eigenaarschap in jouw team? Start dan nu met de STARLING+ Team Challenge.


 • 12 weken toegang tot STARLING Team Performance Software
 • 1 teamscan waarmee jullie inzicht krijgen in de krachten en behoeften van het team
  • Hartslagmetingen om de gewenste ontwikkeling in de praktijk waar te maken 
   • 12 weken begeleiding via een zorgvuldige e-mail flow
   • 12 weken toegang tot onze online omgeving DURVT+ waar je vragen kunt stellen en je vooruitgang kunt vieren samen met experts
   • Compacte, overzichtelijke video's en handleidingen die je kunt bekijken en lezen wanneer het jou uitkomt. 

Jouw team gaat meer eigenaarschap nemen voor het werk én de samenwerking.


 • Ze krijgen in de waan van de dag op tafel wat er belangrijk is voor het team
 • Ze krijgen ervaring met en vertrouwen in het consequent zetten van kleine stappen. En je weet: de optelsom van kleine stappen is een grote verandering

Dit betekent voor jou meer rust in je hoofd en je handen vrij voor je ambities


STARLING+ Team Challenge

Meet & Verbeter je Samenwerking in 12 weken voor €797,-
Community
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Verschillende uitslagen

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Voorbeeld mail
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Module
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Myriam van der Wijk

''We kunnen veel sneller en gemakkelijker woorden geven aan wat er in het team speelt. We staan steviger en voelen ons beter begrepen, omdat we merken dat het niet om ons persoonlijk gaat, maar om wat we signaleren tijdens het werk dat we doen. We vinden het gemakkelijker om positief en flexibel te blijven, ook als het tegenzit. Ik raad dit iedereen aan die een optimaal resultaat uit een team wil halen, zeker als je te maken hebt met mensen met verschillende competenties."

Esther Vrolijk

“Het bevalt goed om zelf aan de slag te zijn en tegelijk heel fijn om te ervaren dat ik altijd iets kan vragen wanneer ik daar behoefte aan heb.”

Erik Nooij 

" Ik zie in één keer hoe mijn team ervoor staat. Ik zorg alleen dat de actuele uitslagen steeds weer in beeld komen. Mijn team bepaalt zelf welke actie er nodig is. Heerlijk dat die beweging niet alleen van mij afhankelijk is! Zo kan ik mezelf steeds meer overbodig maken. "

Wij zijn een team van experts in team performance. Jarenlang hebben we zelf teams geleid en begeleid om hun team performance te vergroten en samen resultaten te halen die ertoe doen. We weten als geen ander hoe je als team op een gezonde manier kunt groeien. Juist in de waan van de dag. We hebben met eigen ogen gezien, wat het teams oplevert om met onze werkwijze de samenwerking nog beter in te zetten, wat je ook maar voor elkaar wilt krijgen. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 mensen gebruik gemaakt van onze diensten en software, maar we gunnen dit heel Nederland. Daarom maken we als DURVT al onze kennis en ervaring over samenwerking toegankelijk met STARLING+. 100% kans op beweging! 


null