top of page

Wij zijn DURVT. Fijn dat je er bent!

Wij zijn al jaren gefascineerd door één vraag: hoe bouw je de beste teams ooit? Want we leven in een snelle wereld vol uitdagingen. In vrijwel elke sector is de ambitie of opdracht groot. Dat vraagt om nieuwe oplossingen, creativiteit en innovatie. 

 

Jarenlang kwamen we bij allerlei organisaties over de vloer om teams daarbij te helpen. Op allerlei manieren. Onze les: als je ambities wil waarmaken, dan is gedragsverandering noodzakelijk.

Maar… In de waan van de dag is gedragsverandering moeilijk vol te houden. Dus wat gebeurt er? Meer van hetzelfde doen. Het moeilijk maken. Af en toe iets doen. Zelf hard aan de kar blijven trekken. Met gangbare oplossingen in de weer blijven. Tijdrovende oplossingen kiezen die snel vervliegen. 

 

En dan verandert er dus niets. Of langzaam. Of moeizaam. Frustrerend!

 

We zochten een oplossing om deze cirkel te doorbreken. Maar die bestond niet. Dus hebben we die zelf ontwikkeld. Want gedragsverandering is een voorspelbaar proces. Wat voor team je ook bent. Wat de ambitie ook is. 

 

We hebben al onze kennis en ervaring over teams en gedragsverandering gemodelleerd en doorontwikkeld in software. En daar zijn we ongelooflijk trots op! Omdat teams er in de praktijk écht iets aan hebben. Teams veranderen stapje voor stapje samen gedrag waardoor ze meer invloed, energie en voldoening ervaren. Hiermee maken zij samen de wereld een stukje mooier. En daarmee wij ook.

Team DURVT.jpg
bottom of page