top of page

Probeer DURVT Team Performance Software nu 30 dagen

Krijg op tafel wat belangrijk voor jullie is en zet de eerste stappen voor kleine gedragsveranderingen in de praktijk

✓ Snel aan de slag met eenvoudige registratie en simpele onboarding

✓ Verken de gedragsopties met jouw team gebaseerd op een raamwerk voor geweldige teams  

✓ Kies de juiste, specifieke gedragingen die gaan helpen om jullie ambities waar te maken

✓ Zelfs al je als team niet over de autoriteit of over de steun beschikt die je nodig hebt 

Wil je ervaren hoe het werkt? Kies dan de proefmaand voor EUR69 per team. Je zit nergens aan vast. 

Vragen?

Bel onze collega Inge of Severin.

Start nu je proefperiode

Vul het formulier in om de proefperiode te starten. Ons team neemt contact met je op om ervoor te zorgen dat je alles uit de proefperiode haalt. 

Bedankt voor je aanvraag!

 • Wat levert werken met DURVT Team Performance Software me op?
  Je gaat als team daadwerkelijk ontwikkelen op die punten die voor jullie belangrijk zijn. In 15 minuten per 2 weken. Zodat jullie meer invloed, energie en voldoening gaan ervaren.
 • Hoe zeker is de kans op resultaat?
  Wanneer je je aan de instructies houdt, is de kans op ontwikkeling in je team 100%.
 • Hoe snel komt het resultaat?
  Direct. Vanaf het invullen van de vragenlijst komt er bewustwording en begint de ontwikkeling.
 • Hoeveel tijd kost het mij en mijn team?
  Eenmalig: - 60 minuten algemene voorbereidingen voor één aangewezen teamlid (denk aan het bekijken van de ondersteunende video's en instructies) - 30 minuten per teamlid om de vragenlijst in te vullen - 2 uur met team gezamenlijk voor het bespreken van de uitslagen en het kiezen van de ontwikkelprioriteiten. Vervolgens kost het jullie 15 minuten per twee weken.
 • Hoe haak ik mijn team aan?
  Het aanhaken van je team is onderdeel van de methode. Je krijgt alle middelen en support om van de kant te komen met je team.
 • Hoe weet mijn team welk gedrag het moet laten zien om succesvol te zijn?
  Het gedrag van een team bepaalt hoe succesvol het team is. Daarom heeft een high performing team doorlopend aandacht voor het gedrag dat het als team wil laten zien. Maar hoe weet je als team nu welk gedrag dat precies is? Dat is gemakkelijker dan het lijkt. Als het om gedrag gaat, zijn er twaalf factoren doorslaggevend voor het succes van teams: Zes factoren hebben te maken met de zachte, vaak wat meer onzichtbare, kant van samenwerken en gedrag: Veiligheid en vertrouwen, Respect, Waarderen van verschillen, Saamhorigheid & enthousiasme, Communicatie en Conflicthantering De andere zes factoren gaan over de harde en vaak meer zichtbare kant: Doelen & richting, Strategie & implementatie, Verantwoordelijkheid, Vooruitlopen, Besluitvorming en Voorwaarden. Hard en zacht gaan hand in hand wanneer je als team goed wil presteren. Daarnaast hoort bij elke factor specifiek gedrag. Zo vertonen teams waar veel respect aanwezig is bijvoorbeeld specifiek gedrag dat bijdraagt aan respect. Zowel de factoren als het bijbehorende high performing gedrag zijn onderdeel van de Teamscan. Zo ontdekt een team niet alleen in welke mate de verschillende factoren aanwezig zijn in het team. Het team ziet ook per factor in detail welk gedrag het team nu laat zien. En dus ook wat het mogelijk heeft te veranderen. Daar hoeft het team alleen nog maar twee gedragsprioriteiten uit te kiezen. Dat gedrag kan het team vervolgens gaan toepassen in de praktijk. Ondersteund door de Hartslagmeting met 15 minuten per week. Zo laat je als team steeds vaker en steeds meer het gedrag zien dat past bij een high performing team.
bottom of page