top of page

Training 
   
Bouw Je
Beste Teams Ooit

In deze training leer je

Mogelijk herken je (een van) deze uitspraken of iets dat er op lijkt:

  • "Ik ben vaak bezig met dingen waar andere mensen mee bezig horen te zijn."

  • "Mensen voelen zich zo afhankelijk van mijn bijdrage en besluiten, terwijl ze het prima zelf kunnen."

  • "Naar mijn gevoel moet ik vaak de kar trekken. Ik doe veel moeite om mensen in beweging te krijgen. Ik heb het gevoel dat ik dezelfde dingen blijf herhalen."

  • "We ervaren altijd werkdruk. We werken vaak vanaf eilandjes en verliezen contact en verbinding.

  • "Mensen blijven in het verleden hangen. Het gaat zo traag of stroperig. Kan het niet sneller?"

  • "We missen focus en worden geregeerd door de waan van de dag. Er lekt elke dag tijd, geld en energie weg aan urgente dingen."

  • "Ik wil dit allemaal wel oplossen, ik weet alleen niet hoe."

Besef: wanneer je je beide handen vol hebt, kun je niet doen wat je het liefste doet. Gelukkig is er goed nieuws. Want het kan écht anders.

Je kunt versneld impact en betekenis hebben met jouw formele en informele leiderschap in teams. Vanuit onze jarenlange ervaring reiken wij jou een nieuwe manier van kijken en handelen aan, zodat jouw collega's om je heen meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid gaan nemen. Hoe je écht je handen vrij krijgt voor de transitie die zo hard nodig is. Voor je omgeving en voor jezelf. Om als mens en als bedrijf of organisatie te groeien. Ben je klaar om je teams echt anders te leiden? Stap in de training Bouw je Beste Teams Ooit.

De training heeft me een enorme berg inspiratie en energie gegeven. Het voelde als een cadeau! Ik zie het als een prachtig middel waarmee we binnen het onderwijs mooie stappen kunnen zetten.

Mieke van der Putte - Hage,

KC Willem Eggert/OPSPOOR

Inge en Jolien

Training door Inge en Jolien

Aangenaam! Wij stellen je graag voor aan onze experts op het gebied van gedragsverandering in teams. Inge en Jolien brengen naast een schat aan kennis en ervaring, ook een veilige setting mee waarin jij vanaf de eerste dag direct zelf aan de slag kunt met het oefenen en ontwikkelen van jouw Beste Team Ooit.

Data eerstvolgende trainingen 2024

26 september, 3 en 10 oktober

14, 21 en 28 november

 

Trainingsdagen van

9.30 uur tot 16.00 uur

Locatie

Fort Resort Beemster 
Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster

Groepsgrootte

maximaal 14 deelnemers

Investering

€ 2.850 (exclusief 21% btw)

Ik geloof hierin! In de kracht van het team in plaats van proberen alles per individu te regelen. Ik ben zelf Lean-minded. Ook dat doe ik vaak in de groep, maar dan ben ik nog steeds druk bezig met het individueel sturen om mensen in beweging te krijgen. En dan voelt dat toch op kracht om het allemaal voor elkaar krijgen. Terwijl dat eigenlijk niet past bij wie ik ben.

 

Ik ben me ervan bewust dat ik de controle meer moet loslaten. Sinds deze training zit ik er nu al minder bovenop. Door deze manier van werken kan ik in stapjes steeds meer vanuit het team laten komen. Het team gaat zijn eigen problemen oplossen en daarvoor spelregels bepalen die voor ze werken.

 

Tijdens deze training moest ik zelf echt uit mijn comfortzone om te oefenen. En dat is precies de manier om het te leren. Doordat je veel oefent in de training krijg je de smaak te pakken. Wat een verschil wanneer je gebruik maakt van het collectief in plaats van het individu.
Ik ga hiermee meteen aan de slag in een team in ons mooie bedrijf!

Hendrik Kemphorst - Intersell

Een formulier invullen

Aanmelden

Geef bij opties door aan welke editie van de training Bouw Je Beste Team Ooit je wilt deelnemen en je hoort zo snel mogelijk van ons of er nog een plek beschikbaar is

Selecteer een optie

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page