top of page
Image by Annie Spratt

Krijg grip op samenwerking

De meeste organisaties hebben flinke ambities waar te maken. En dan ook nog eens met allerlei verschillende mensen en partijen.

 

Dat is een hele klus! Want je bent afhankelijk van elkaar om resultaten neer te zetten.

 

Mensen zijn zich bewust van het gemeenschappelijke belang, maar hebben ook hun eigen belangen. Inclusief de nodige spanning van de omgeving en het politieke krachtenveld daarbij.

 

En dan hebben mensen het ook nog eens druk. En ervaren ze weinig tijd en ruimte. Dus werken mensen steeds meer op eilandjes en raakt de verbinding zoek. Dan loopt de druk snel op en wordt resultaten halen instabiel en onvoorspelbaar. Mensen raken op. Dat risico wil je niet lopen. Terwijl je eenvoudig kunt kunt beïnvloeden als je meer grip op samenwerking hebt. 

Samenwerking is gedrag

De meeste mensen onderschatten de invloed van samenwerking op het resultaat van programma's, projecten en opdrachten. Of ze beseffen het wel, maar weten niet hoe ze de samenwerking effectiever kunnen inzetten. Veel gepraat maar weinig wol...

Terwijl het heel simpel is. Samenwerking is gedrag. Dus wil je grip op samenwerking, dan heb je grip op gedrag te krijgen. We kunnen lang praten over hoe moeilijk dat allemaal is, maar ....

 

Het is veel makkelijker én leuker om te kijken naar wanneer het wél lukt. En laten wij daar nu net veel ervaring mee hebben. Je kunt grip op samenwerking makkelijk organiseren en inrichten. Zonder dat het jou veel tijd en energie kost.

Met software die jouw teams helpt om in 15 minuten per week samen gedrag te veranderen. Dat helpt om de samenwerking te versterken en ambities te realiseren.  

Klant aan het woord

“Vóór de meting dachten we dat meten van teamgedrag niet zo nodig was en dat we op alle fronten hoog zouden scoren. Nou… Dat was wel even slikken! Er waren inderdaad hoge scores, maar ook mindere onderdelen. Dat was overigens ook wel herkenbaar voor ons. De meting gaf ons handvatten om er samen mee aan de slag te gaan.”

Mark Valies | Rutges (Eigen Haard en partners)

Nieuwsgierig naar grip op samenwerking? 

Bel ons of laat hier je gegevens achter (of die van je secretariaat).

Dan nemen wij contact met jou op voor een 15-minuten gesprek.

bottom of page